top of page
Sunrise on Nature
bekleed Surface
logo transparant zonder mwo.png

Omschrijving

Rife en zijn aanhangers zeggen dat alle medische aandoeningen een elektromagnetische frequentie hebben. Rife-behandeling werkt door het vinden van de frequentie van de aandoening. Een impuls van dezelfde frequentie wordt dan gebruikt om zieke cellen te doden of uit te schakelen.

De ontlading van de gasverbranding in de Rife lamp zorgt voor een diepe ontspannende werking. De frequenties die daarmee worden verspreid geven het lichaam de informatie die het nodig heeft om in volledige ontspanning te komen. In combinatie met de Multiwave Oscillator kan de Rife behandeling zeer krachtig zijn door het brede spectrum van frequenties die door de Multiwave Oscillator worden geproduceerd.

De Rife Phanotron 40 heeft een diameter van 43 cm. Met deze diameter heeft de Rife Phanotron een bereik waarmee een ruimte van 40m2 met gemak kan worden behandeld. Zo kunt u meerdere mensen tegelijk bereiken met de weldadige frequenties van de Rife Phanotron.

Omschrijving

 

De Rife Therapy tube is een Rife lamp die gevuld is met Helium en Neon gas.

De Rife Therapy Lamp Orange is groter, krachtiger dan ooit en beter te gebruiken voor meerdere taken.

Wanneer de Rife Therapy tube Orange wordt aangesloten op de Multiwave Oscillator, ontsteekt het mengsel van helium en neongas. Het oranje licht dat ontstaat, geeft een weldadig gevoel wanneer u de Rife Therapy tube Orange zachtjes en langzaam over uw huid masseert.

De hoogfrequente resonantie die door de lamp wordt verspreid geeft een gevoel van verlichting op de plaatsen waar u met de lamp masseert. Wij adviseren om de Rife Therapy tube te gebruiken op aangetaste plekken op of onder uw huid. U kunt hem ook gebruiken op de voetzool, waar veel energievlekken en zenuwen zich dicht onder de huid bevinden. 

Onze eigen ervaringen laten een aantal opmerkelijke resultaten zien: een hoger zuurstofgehalte in het bloed, betere spieractiviteit, pijnverlichting in bot-, spier- en huidweefsel.

Rife therapy tube orange.jpg

Rife Phanatron

Rife Phanatron.jpg

Rife therapy tube orange

bottom of page