top of page
Sunrise on Nature
bekleed Surface

WELKE KLACHTEN KUNNEN WE BEHANDELEN?

De klachten die wij kunnen behandelen zijn heel divers. De behandeling kan onder andere een positief effect hebben op: ADHD Allergieën  Angsten Astma Burn-out Darmen Depressie Diabetes Eczeem Fibromyalgie Fobieën Hernia Hoge bloeddruk Hooikoorts Kanker Longemfyseem Maag Menstruatie Migraine MS Nekklachten Ontstekingen Osteoporose Overgang Pijnen Prostaatklachten Psoriasis Reuma Rugklachten Schildklier Slapeloosheid Spierziekte Sportblessures Stress Whiplash Ziekte van Crohn Ziekte van Lyme Ziekte van Parkinson

Wij stellen geen diagnose.

Dat laten we over aan de arts waar de cliënt onder behandeling is. Het enige wat we van onze cliënt willen weten is, wat de klacht(en) zijn en waar ze zich bevinden.

Uiteraard is het niet zo dat het herstelproces bij iedereen even snel verloopt. Iedere aandoening is anders en ieder mens is anders, maar in veel gevallen zijn de gezondheidsklachten aanmerkelijk te verbeteren. De enige contra-indicatie is dat iemand met een pacemaker niet behandeld mag worden met de MWO.

Tijdens de behandeling, met welke combinatie dan ook, kunt u een aangename sensatie door je lichaam voelen. Pijnen zullen in veel gevallen vrij snel, vaak al tijdens de behandeling, verdwijnen en niet weer terugkeren.

Uw lichaam gaat afvalstoffen afvoeren. Cellen die op de verkeerde frequentie zaten en die het niet meer redden, worden afgebroken en door het lichaam uitgescheiden. Drink daarom veel zuiver water om het lichaam daarin te ondersteunen, anders kan het zijn dat u dáár weer klachten aan overhoudt.

Laat u gewoon verrassen door een aantal behandelingen én u zult zich fitter en vitaler voelen!

Multiwave oscillator

MWO_4.jpg
logo transparant.png
bottom of page