top of page
Sunrise on Nature
bekleed Surface
logo transparant zonder mwo.png

Ons lichaam bestaat volledig uit cellen. Al deze cellen trillen/vibreren. Wanneer alle cellen met elkaar samenwerken, doordat ze in de juiste 'volgorde' zijn gerangschikt (juist gepolariseerd), dan trilt elke cel op zijn eigen frequentie en vindt er een bundeling plaats van energie en zal het lichaam/orgaan als geheel goed en krachtig functioneren. Als er cellen zijn die 'verkeerd-om' liggen, niet in de eigen frequentie trillen dan werken deze de 'goedliggende' cellen tegen en zal deze plek in het lichaam/orgaan minder energie hebben en minder goed functioneren. Wanneer het aantal cellen dat 'verkeerd-om' ligt zeer groot is, hebben we te maken met een grote mate van wanorde en zal deze plek/orgaan zéér zwak en mogelijk zelfs verkeerd werken.

Wij stellen geen diagnose.

Dat laten we over aan de arts waar de cliënt onder behandeling is. Het enige wat we van onze cliënt willen weten is, wat de klacht(en) zijn en waar ze zich bevinden.

Uiteraard is het niet zo dat het herstelproces bij iedereen even snel verloopt. Iedere aandoening is anders en ieder mens is anders, maar in veel gevallen zijn de gezondheidsklachten aanmerkelijk te verbeteren. De enige contra-indicatie is dat iemand met een pacemaker niet behandeld mag worden met de MWO.

Tijdens de behandeling, met welke combinatie dan ook, kunt u een aangename sensatie door je lichaam voelen. Pijnen zullen in veel gevallen vrij snel, vaak al tijdens de behandeling, verdwijnen en niet weer terugkeren.

Uw lichaam gaat afvalstoffen afvoeren. Cellen die op de verkeerde frequentie zaten en die het niet meer redden, worden afgebroken en door het lichaam uitgescheiden. Drink daarom veel zuiver water om het lichaam daarin te ondersteunen, anders kan het zijn dat u dáár weer klachten aan overhoudt.

Laat u gewoon verrassen door een aantal behandelingen én u zult zich fitter en vitaler voelen!

Multiwave oscillator

MWO_4.jpg
bottom of page